حجت الاسلام قيومي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، در بيان ضروت نامگداري امسال به نام پيامبر اعظم(ص) گفت: اگر بخواهيم به انسجام فرهنگي – اجتماعي در كشور و منطقه، بلكه جهان اسلام به سطح قابل قبولي برسيم نيازمند رسيدن به يك هويت واحد هستيم، تا زماني كه نتوانستيم هويتي براي خود تعريف كنيم و آن را تبليغ و عملي سازيم مسلما در جهان امروز با توجه به عصر انفجار اطلاعات و ارتباطات، ماندگاري حكومتها با پسوند اسلامي مورد تهديد قرار مي گيرد.
وي افزود: به همين منظور بايد از تمامي عناصر فرهنگي مشترك بين مردم كمال استفاده شود و بهترين محور وحدت آفرين در ميان مردم ايران و منطقه و حتي بسياري از كشورهاي خارج از منطقه، پيامبر اسلام، حضرت محمد(ص) است و با توجه به مطالب عرض شده به سادگي نمي توان از كنار اين نام مبارك و وحدت آفرين گذشت و ضرورت اين موضوع براي انديشيدن آشكار و قابل چشم پوشي نيست.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: خواص از امت اسلام، اعم از حوزوي و دانشگاهي مسئوليت بيشتري در قبال پيامبر دارند و با توجه به فرصت پيش آمده بايد بحث و گفتوگو پيرامون علل و عوامل عقب افتادن جوامع اسلامي را در ميان مسلمانان رواج داد تا بتوانيم در سايه نام پيامبر وحدت اسلامي را امكان پذير كنيم.
وي افزود: به نظر مي رسد تنها وظيفهاي كه امت اسلامي دارد اين است كه به اين آيه قرآن عمل كند «في رسول الله اسوه حسنه» الگوي امت اسلامي از هر جهت فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي ، سياسي و نظامي پيامبر است.
حجت الاسلام قيومي در مورد مسائل قابل طرح در سال پيامبر اعظم (ص) گفت: مي توان ابعاد مختلف شخصيت پيامبر را در همايشها، سمينارها و گفتمانهاي علمي طرح كرد و نتايج آن را از طريق رسانههاي جمعي به گونه فراگير به صحنه اجتماع و زندگي مردم آورد والبته اين امر هم نياز به عزم ملي دارد چرا كه دشمن جهاني بيكار نيست.
وي اخلاق در خانواده پيامبر، سلوك و معاشرت اجتماعي، عبادت و شب زندهداري، اراده و استقامت در برابر مشكلات، زهد و ساده زيستي، نظم و انظباط در كارها، رهبري و مديريت و مشورت، روش تبليغ حضرت تاكيد و تشويق ايشان بر كسب علم را از جمله موضوعات قابل طرح در سال پيامبر اعظم (ص) ذكر كرد./
|